Tijs Koelemeijer Illustration & Design

Tijs Koelemeijer is freelance illustrator en grafisch vormgever. Hij maakt illustraties voor magazines, boeken (ook kinderboeken) en ontwerpt daarnaast logo’s, verpakkingen en kaarten. Zijn werk is vaak food-gerelateerd.

E-mail: info[at]tijskoelemeijer.com
Telefoon: +31 (0)6 134 05 171
Post: De Almanak 2, 1509 ZE Zaandam
KVK: 34374097
 


View Tijs Koelemeijer's LinkedIn profileView Tijs Koelemeijer’s profile Follow Tijs on InstagramFollow Tijs on Instagram

Partners

 

–––––––––––––––––––––

Over het gebruik van cookies:
Deze website maakt gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat tijdens uw bezoek aan een website op bijvoorbeeld uw computer, tablet of smartphone wordt geplaatst. In dit tekstbestand wordt informatie opgeslagen. Deze informatie kan bij een later bezoek weer worden herkend door deze website.
Het soort cookie dat wordt gebruikt is een analyse cookie, dat wordt gebruikt om bezoekersstatistieken bij te houden. Als je deze website bezoekt wordt er een StatCounter analytics cookie (met de sleutels “is_unique”, “is_visitor_unique” en “__cfduid”) opgeslagen op je apparaat. Deze cookies worden alleen gebruikt om te bepalen of u een bezoeker bent die voor het eerst deze website bezoekt, of dat u de website vaker bezocht heeft. Er wordt geen persoonlijke informatie opgeslagen.