Vis uit Blik

Omslagontwerp, illustraties en vormgeving voor ‘Vis uit Blik’, Bart van Olphens kookboek waarin hij laat zien welke culinaire mogelijkheden vis uit blik biedt. Genomineerd voor Kookboek van het Jaar 2014

Kosmos Uitgevers – ISBN: 9789021557175

Nominatie kookboek van jaar 2014

Wat de vakjury (Janneke Philippi, Robert Kranenborg, Joël Broekaert, Dirk Laucke) over Vis uit Blik zegt:
Eindelijk een boek over goed eten uit blik. De boodschap in dit boek is: vis uit blik is een kostbaar product. In het buitenland zien we dit al langer maar nu dus ook hier. Dit boek stimuleert om top convenience te kopen en te koken. Geen foto op de cover maar een prachtige illustratie.

http://www.kookboekvanhetjaar.nl/verkiezing/verkiezing-2014/genomineerden-2014/

In de media

“Een juweel van een boek” – Felix Wilbrink, culinair journalist Telegraaf